Welkom op de website van Jazz Kuurne 2016,

In het gezegende jaar 1991 had het toenmalige bestuur van jeugdhuis 't Molentje het lumineuze idee om een jazz-avond te organiseren. Wat een nobel streven leek, was eigenlijk een goed vermomd excuus om eens à volonté sigaren te roken en whisky te drinken. Geen haar op hun hoofd had er toen rekening mee gehouden dat ze de eerste steen van een jarenlange traditie legden.

Vandaag bestaat Jazz Kuurne 25 jaar! Niet min of niet meer dan een ongelooflijk succesverhaal... 25 jaar van zwoegen en zweten, vallen en opstaan, discussiëren, rapporteren, vergaderen, sponsortochten... En van muziek en vriendschap. Vooral van muziek en vriendschap!

Op zaterdag 16 april 2016 vieren wij dit allemaal samen in de KUBOX in Kuurne. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Wij roepen dan ook graag iedereen (bezoekers, medewerkers, sponsors, muzikanten enz.) die de laatste jaren ook maar iets met Jazz Kuurne te maken had, op om mee met ons te komen klinken. Op Jazz Kuurne. Op ‘t Molentje. Op bezoekers, medewerkers, sponsors en muzikanten! Maar vooral op muziek en vriendschap... en op u!

Line-up
Salade de fruits
Toine Thys Trio
Nordmann
Tussen de concerten: Skallie & Elek'tricia

Deuren: 18.30 uur / zitplaatsen

VVK: 15 euro
Online
Café De Kroone (Marktplein 17, Kuurne)
vzw 't Molentje (Leiestraat 1, Kuurne)
De Dingen (Budastraat 12, Kortrijk)
In de Wolken (Begijnhofstraat 17, Kortrijk)

ADD: 18 euro

Hopelijk bent u erbij!
Het team van Jazz Kuurne 2016